Van Garderen Bomen

VGB logo png

Wat bieden we aan?

Neem een kijkje in ons brede scala aan bomen die geschikt zijn voor landschapsarchitectuur, tuinprojecten en commerciële ontwikkelingen. Onze bomen zijn met zorg gekweekt en klaar om uw klanten te betoveren met hun prachtige verschijning en gezonde groei.

Ontdek de mogelijkheden van samenwerking en bekijk ons aanbod voor tuincentra en groothandels. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en leveringsmogelijkheden.

Neem een kijkje op de Kwekerij

Benieuwd hoe het er aan toe gaat op de kwekerij? We hebben het één en ander voor u op een rijtje gezet. Hier delen we ook nieuwtjes, foto's en video's!

Wat we kunen betekenen voor tuincentra en groothandels

Onze collectie omvat een diverse selectie van bomen, zorgvuldig gekweekt en van uitstekende kwaliteit, perfect afgestemd op de behoeften van tuincentra en groothandels. Van imposante schaduwbomen tot fruitige toevoegingen, bieden wij een breed scala aan soorten, maten en variëteiten die geschikt zijn voor verschillende landschappen en projecten.

Elke boom die we aanbieden is met zorg grootgebracht, met aandacht voor gezonde groei en stevige wortels. Onze kwekerij staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Wij geloven in het leveren van bomen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook gedijen in diverse omgevingen.

Of u nu op zoek bent naar een aanvulling op uw landschapsarchitectuurprojecten, een uitbreiding van uw assortiment of de perfecte bomen voor uw klanten, wij staan klaar om met u samen te werken. Onze deskundige teamleden zijn beschikbaar om u te begeleiden bij het maken van de beste keuzes voor uw specifieke behoeften.

We nodigen u van harte uit om onze plantlijst te verkennen, waarin ons volledige aanbod aan bomen wordt gepresenteerd, samen met details over beschikbaarheid, prijzen en leveringsmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of om een bezoek aan onze kwekerij te regelen.

Ontdek hoe onze bomen een verschil kunnen maken in uw aanbod en laat uw klanten genieten van de schoonheid van hoogwaardige bomen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw buitenafdeling naar nieuwe hoogten te brengen.