Van Garderen Bomen

VGB logo png

Wat kunnen wij voor een hovenier betekenen?

Vangarderenbomen.nl is een website waar een hoveniersbedrijf of groenvoorzieningsbedrijf snel en eenvoudig een scherpe offerte aan kan vragen voor bomen. Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 12 uur met de op dat moment geldende, scherpe prijzen.

Vanwege de ligging van ons bedrijf — midden in het laanbomencentrum — kunnen we een breed assortiment bomen aanbieden. Dat doen we in samenwerking met andere kwekers.

Voor u als hovenier kunnen we ook uw gehele beplantingslijst verzorgen. We kunnen de bomen eventueel voor u bezorgen op locatie.

Het kan zijn dat een door u gewenste boom of maat niet leverbaar is. We proberen dan een alternatieve soort of maat aan te bieden. De bomen die wij in de periode van begin oktober tot begin april aanbieden, komen hoofdzakelijk uit de volle grond. Deze bomen worden geleverd met kale wortel of, als u dat wilt, met een draadkluit. De overige maanden worden de bomen met pot of draadkluit geleverd.

Neem gerust contact op!

beplantingslijst

Neem een kijkje op de Kwekerij

Benieuwd hoe het er aan toe gaat op de kwekerij? We hebben het één en ander voor u op een rijtje gezet. Hier delen we ook nieuwtjes, foto's en video's!